12 Aralık 2012 Çarşamba

Rihanna Like Ji Sex Dinle

,
Rihanna Like Ji Sex adlı şarkısını sizlerle bu sitede paylaşıyoruz.Rihanna 2013 yeni şarkıları en kısa sürede yayınlanacaktır...

Pis Yedili Çayda Çıra Halk Oyunu 12.12.2012

,
Psi yedili çayda çıra halk oyunu videosunu sizlerle paylaşıyoruz.İyi izlemeler diliyoruz...

2013 Yılbaşı Milli Piyango Bilet Fiyatları (Tam-Yarım-Çeyrek)

,
Şansınız bol olsun şimdiden.2013 Yılbaşı yaklaşırken en çok merak edilen sorular; 2013 yılbaşı milli piyango bilet fiyatları, yılbaşı milli piyango bileti ne kadar, 2013 yılbaşı piyango tam-yarım-çeyrek bilet fiyatı oldu.. 2012 yılının sonlarına geldiğimiz bu günlerde birçok kişiyi yılbaşı gecesi yapılacak Milli Piyango çekilişi heyecanı sardı. Şansını bu sene de denemek isteyenler, zengin olma hayaliyle tam, yarım ve çeyrek biletlerine yapılacak çekiliş sonrasında büyük ikramiye çıkmasını bekleyecek. Bunun akabinde merak edilen soru ise bilet fiyatlarının ne kadar olacağı oldu. Milli Piyango idaresinden yapılan açıklama ile birlikte 2013 yılbaşı çekilişi tam, yarım ve çeyrek bilet fiyatları açıklandı. Yılbaşı özel çekilişinde ufakta bir ihtimal olsa vatandaşlar biletlerini alıp televizyon karşısına geçecek. Yılbaşı Bilet Fiyatları Şöyle; Çeyrek Bilet Fiyatı: 9 TL Yarım Bilet Fiyatı: 18 TL Tam Bilet Fiyatı: 36 TL Yılbaşı gecesi yapılan özel milli piyango çekilişinde büyük ödül 40 Milyon Lira olacak. Bunun dışında yılbaşı gecesi 1 Adet 5 Milyon Lira, 1 Adet 1 Milyon Lira ve 10 adet 500 Bin Liralık ikramiye dağıtılacak.

Necati Şaşmaz Evlendi! Peki Kiminle?

,
Necati Şaşmaz Kiminle Evlendi Kurtlar Vadisi Pusu ile hayatımıza giren ve uzun yıllardır reyting rekorları kıran dizide başrol oynayan Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı, Necati Şaşmaz bugün sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Yine kendi gibi oyuncu olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mahidevran karakterini canlandıran Nur Fettahoğlu ile anılan Necati Şaşmaz, sürpriz bir kararla Ömer Lütfi Mete'nin yeğeni Negehan Kaşıkçı ile evlendi. Çiftin evliliği Twitter'da en çok konuşulan başlıklardan biri oldu. Evlilik haberlerini alanların aklına gelen ilk isim ise Nur Fettahoğlu oldu. Muhteşem Yüzyıl'da Mahidevran rolüyle hafızalara kazınan Nur Fettahoğlu ve Necati Şaşmaz’ın mazide kalan aşlkarı Twitter'da gündeme oturdu. Hilal Erim ‏@HilalErimm Necati Şaşmaz evlenmiş mahidevrana gerçek hayattada huzur yok sanırım :(( Demet Akalın Kurt ‏@DemetAkalin necati sasmaz evlenmis ama nurla degil aaaaa mutluklar...mahidevrana huzur yok anacim gunah erol köse ‏@drerolkose Mahidevran sarayda da gercek hayatta da hep ezikleniyor, Necati Şaşmaz onu şutlayip 2 hafta sonra 12.12.12 modasina uyup dunya evine girdi !

Pis Yedili Galatasaray Zil Sesi Dinle

,
Pis yedili dizi şarkılarını bu sitede dinle.Pis yedili dizisinde çalan galatasar zil sesini dinle.Pis yedili tenefüslerinde çalan gs zil sesi şarkısını sizlerle paylasıyoruz iyi dinlemeler diliyoruz

11 Aralık 2012 Salı

İsmail Yk Ben Senin Ananın Şarkısı 2013

,
İsmail Yk 2013 Ben Senin Ananın Şarkısını sizlerle bu sitede paylaşıyor.Orjınal ismail yk 2013 şarkıları sizlerle

Saba Tümer İsmail Yk Ben Senin Ananın 11.12.2012

,
İsmail yk ben senin ananın adlı şarkısını bu sitede dinle.En güzel çıkan ismail yk 2013 şarkıları sizlerle bu sitede

10 Aralık 2012 Pazartesi

Beyaz Show Konukları (14 Aralık 2012)

,

Beyaz Show konukları

Beyaz Show kaldığı yerden tüm hızıyla güldürmeye devam ediyor! Kanal D ekranlarının vazgeçilmez talk-show programı Beyaz Show'da bu hafta yine birbirinden muhteşem konuklar yer alacak.

14 Aralık 2012 Cuma akşamı saat 23:15'de başlayacak Beyaz Show'da bu hafta yer alacak konuklar henüz açıklanmadı. 7'den 70'e tüm herkesin beğeni ile izlediği ve izlerken kahkahalara boğulduğu Beyaz Show bu hafta da muhteşem konuklarla ekranlarımıza konuk olacak. Bu haftanın tanıtım fragmanı yayınlandığı an sitemize eklenecek ve 14 Aralık Cuma akşamı Beyaz Show'da yer alacak konuklar açıklanacaktır.

Geçen hafta Beyaz Show'da; Ümit Besen, Alev Alev Dizisi Oyuncuları, Berk Oktay, Hande Soral, Okay Karacan, Pınar Bekbölet, Burcu Kapu ve Rocka yer almıştı.

9 Aralık 2012 Pazar

Yetenek Sizsiniz Aref Deli Gömleği Gösterisi 09.12.2012

,
Yetenek Sizsiniz Aref Deli Gömleği Gösterisi 09.12.2012 videosu daha yayınlanmadı yayınlandıgı gibi sizlerle paylasıcaz..

Ahmet Çankara Yetenek Sizsiniz Türkiye Gösterisi 09.12.2012

,
Ahmet Çankara Yetenek Sizsiniz Türkiye Gösterisi 09.12.2012 gösterisini izle.2012 Yetenekleri sizlerle paylaşıyoruz

Yetenek Sizsiniz Türkiye İzle 09.12.2012

,
Yeteneksizsiniz Türkiyede yine birbirinden güzel performanslar sergilediler.En güzel videoları sizlerle bu sitede paylaşacagız.

Bekir'i Öpen Erkek Taraftar

,
Bugün oynanan İstanbul Büyükşehir Belediye-Fenerbahçe maçında gol atan Bekir tribünlere koşunca olanlar oldu ve sosyal medya yıkıldı... Maçın 78. dakikasında Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçiren golü atan Bekir taraftarlara koştu. Tribündeki tellerin önüne kadar gelen taraftarlara yaklaşan Bekir'i erkek taraftarlardan biri çekerek öptü. Bu görüntüler sosyal medyada büyük yankı buldu..

Ada Lovelace Kimdir (Biyografi)

,
Google 10 Aralık 2012 Pazartesi gününü yeni bir doodle ile karşıladı. Bugünkü logosuna konu olan isim ise bilgisayar dünyasındaki ilk kadın olan Ada Lovelace oldu. Google Ada Lovelace'nin 197. doğum yılını yeni bir doodle ile kutladı. Gelelim Ada Lovelace'nin kim olduğu sorusunun cevabına... Ada Lovelace Tam adıyla Augusta Ada Byron King (Ada Lovelace), 10 Aralık 1815 yılında İngiltere'nin başkenti olan Londra'da dünyaya gelmiştir. Ada Lovelace, 27 Kasım 1852 yılında ise yaşama gözlerini yummuştur. Onu ünlü yapan ise programlamanın temelini atan kişi olmasıdır. Günümüzde her ne kadar çok fazla bayan programcı olmasa da, bunun temelini atan kişi bir bayandır. "Programlamanın İlkeleri" olarak genellediği görüşler bugün bile hala geçerliliğini korumaktadır. Ada Lovelace, 18 yaşında iken Charles Babbage ile tanışmış, onun delikli kartlarla çalıştırdığı dokuma makinasıyla ilgili makale yayınlamış ve bugünkü döngü ve rutinlerin temelini oluşturmuştur. Bundan sonra ise analitik makine ile Bernoulli sayılarının hesaplanmasına yönelik bir program geliştirmiştir. Fakat karşı çıkanlar Babbage'den önce bu tarz programlar yazıldığını iddia etmişlerdir. 1835 yılında Lord Lovelace ile evlenmiştir. Bu evlilikten 3 çocuğu olmuştur. 37 yaşındayken İngiltere'de ölmüştür. 1970 yılında geliştirilen bir programlama diline de onun onuruna "Ada" ismi verilmiştir.

Ukrayna'nın google'ında en çok aranan kelimeler

,

Dünyanın önde gelen arama motorlarından Google, Ukraynalıların 2012 yılı içerisinde en çok aradığı kelimelerin sıralamasını yayınladı. Google Ukrayna temsilciliğinden yapılan açıklamada Ukraynalıların; Euro 2012, Eurovision Şarkı Yarışması, Ukrayna seçimleri ve online film izlemek başlıklarını aradığı bildirildi. Ukraynalı Google kullanıcıların en popüler 10 araması şöyle: 1. Online film izleme 2. Euro 2012 3. youtube 4. YSK (Yüksek Seçim Komisyonu) 5. Eurovision 2012 6. Oksana Makar 7. Olimpiyatları 2012 8. İstenmeyen Kişilerin Adası 9. Vkontakte Sayfam (facebook benzeri sosyal ağ) 10. Odnoklassniki ru (sınıf arkadaşları sosyal ağı) Ukraynaların aradığı kişilerin başında 10 Mart'ta Nikolayev şehrinde üç kişinin tecavüzüne uğrayan daha sonra boğazlanıp üzerine de benzin dökülerek yakılan Oksana Makar geldi. Saldırının ardından bir eli ve iki ayağı kesilen Makar, enfeksiyon, akciğerlerinde doku kaybı ve beyninde oluşan ödem nedeniyle hayatını kaybetmişti. Makar'a bu işkenceyi yapanların güçlü bağlantıları nedeniyle serbest bırakılması halkın tepkisine neden olmuştu. Ülke halkı Makar'dan sonra sırasıyla; Whitney Houston, Marina Golub, Pussy Riot ve Bogdan Stupka'yı aradı. Google'da en çok merak edilen sporcuların başında ise siyasete atılarak parlamentoya giren dünyaca ünlü boksör Vitaliy Kliçko geldi. Vitaliy'i kardeşi Vladimir Kliçko, Andriy Şevçenko, Oleg Blohin ve Eugene Linnet takip etti. Google'da Ukraynalılar ayrıca; aşk nedir, mutluluk, ben bir aptalım, saçım dökülüyor, benim şampuanım, göz seğirmesi, ex.ua kapatıldı, nasıl hamile kalırım, nasıl vampir olurum, kravat nasıl bağlanır, pirinç haşlama, nasıl sigara bırakılır, nasıl kilo verilir, otomobil, telefon, laptop, iphone5, bisiklet, Kiev daireler, TV, tablet, motosiklet ve buzdolabı başlıkları ile ilgilendi.

Lale Devri 93.Bölüm Fragmanı 15 Aralık 2012

,
Lale Devri 93.Bölüm fragmanı ile dizi ekibi Lale Devri 93.Bölümün tanıtımını yaptı. Lale Devri 93.Bölüm fragmanı seyircinin beklediği fragmanlardan biri. Lale Devri 93.Bölüm fragmanı ile bu hafta ekranlara gelecek bölümünün tanıtımını yaptı. Lale Devri 93.Bölüm tanıtım videosu yani Lale Devri 93.Bölüm fragmanı dizi ekibi tarafından seyirciye tüyolar vermek amacıyla sunuldu. Lale Devri 93.Bölüm tüyoları vermekle kalmayan bu fragman aynı zamanda Lale Devri 93.Bölümde neler olacak sorunun da cevabını seyirciye iletti. Lale Devri 93.Bölüm sahneleri ile dizi hayranlarının gönlünü kazanan set ekibi ve oyuncuları 15 Aralık 2012 Lale Devri 93.Bölüm için son derece titiz bir çalışma yaptı. Lale Devri 93.Bölüm Fragmanı Lale Devri 93.Bölüm fragmanı seyircinin aklında bölümle ilgili bir fikir oluşturdu. Uzun süredir ekranlarda olan Lale Devri dizisi gerek kurgusu gerekse oyuncuları ile seyircilerin gönlünde taht kurdu. Yeni bölümünü hiç bir zaman kaçırmayan dizinin sıkı takipçileri Lale Devri 93.Bölüm fragmanı ile de gelecek bölüm hakkında yorum yapabilme imkanı buldu. Lale Devri 93.Bölüm fragmanı seyredemeyenler veya yeniden seyretmek isteyenler için yazımızın devamında mevcut.

Yetenek Sizsiniz Aref Gösterisi izle (9 Aralık 2012)

,
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ile bir anda parlayan, finale kadar ilerleyen Aref bugün Acun Ilıcalı'nın davetiyle Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına gelerek bir illüzyon gösterisi sergileyecek. Her yaptığı gösteri ile adından söz ettiren Aref, izleyenleri hayrete düşürüyor. Yeni gösterisinin içeriği hakkında bilgi verilmezken, yine yapacakları merak konusu oldu. Bakalım bu akşam Aref 9 Aralık 2012 Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında nasıl bir gösteri yapacak.. Yetenek Sizsiniz 9 Aralık Aref Henüz Aref'in yaptığı gösterinin videosu yayınlanmamıştır.
 

Son Şarkılar Xat Forum Powers Tanıtım Copyright © 2013 | Template design by | Powered by