12 Mayıs 2012 Cumartesi

Fenerbahçe Galatasaray Maçı İzle (12 Mayıs 2012)

,


Şampiyonluk gecesinde karşılaşacak olan Fenerbahçe ile Galatasaray hakkındaki tüm gelişmeleri HavlayanKirpi.com adresinde bulabilirsiniz. Fenerbahçe Galatasaray Süper Final Maçı 2011-2012 sezonunun şampiyonunu belirleyecek muhteşem bir futbol akşamına sahne olacak. Maçın detayları (Saati, Hakemi, Tarihi vb.) tüm bilgiler TFF tarafından açıklandıkça sizlerle paylaşacağız.. Galatasaray Fenerbahçe Derbi Maçı canlı anlatımlar ile sitemizde olacak. Ayrıca fb gs maçını radyodan dinleme imkanınada sahip olacaksınız.

Fenerbahçe Galatasaray maçını Lig TV ile canlı izleme imkanına sahip olacağınız gibi Lig TV internet sitesinden an ve an takip edebilirsiniz. 12 Mayıs Süper Final Şampiyonluk maçının özet görüntüleri ise maçtan hemen sonra Ligtv.com.tr ve Acunn.com adreslerinde yer alacak. Maçın tüm detaylarını ise HavlayanKirpi.com adresinden takip edebilirsiniz.

Galatasaray yarın Fenerbahçe ile oynayacağı şampiyonluk maçında puan alarak, rakibi ile olan şampiyonluk sayısını eşitlemeyi hedefliyor. Fenerbahçe'de ise hedef geriden gelerek ezeli rakibinin elinden şampiyonluğu almak ve bu sezon yaşadıkları olumsuzlukları unutmak. Ancak maçın oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 13 yıldır Galatasaray maç kazanamadı. Galatasaray, Fenerbahçe'yi Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda en son 22 Aralık 1999 yılında mağlup etti. Ondan sonra süregelen süreçte Galatasaray 15 resmi maçta 4 beraberlikle ayrılırken, 11 maçtan mağlup ayrıldı.

Fenerbahçe cephesinde yaşanan olumsuzluk ise final maçlarında strese yenik düşmeleri.. Fenerbahçe son 11 yılda Lig ve Türkiye Kupası'nda 7 defa son maçlarda şampiyonluğu kaybetti. Geçen sezonda hatırlayacağınız üzere Sivasspor'u 4-3 yenerek şampiyon olan Fenerbahçe, ondan öncesi sezonda büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Son maç stresi yaşayan Fenerbahçe, 2000-2001 sezonundan bu yana Süper Lig'de 2, Türkiye Kupası'nda da 5 kez final maçlarının stresini kaldıramadı.


Fenerbahçe Galatasaray Maçının Hakemi Açıklandı!

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 6. hafta maçlarının hakemleri açıklandı. Şampiyonun belli olacağı Fenerbahçe Galatasaray maçında Cüneyt Çakır düdük çalacak. 12 Mayıs Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçta Bahattin Duran, Tarık Ongun yardımcı hakem olarak görev yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yunus Yıldırım olacak.


Derbinin Biletleri Tükendi!

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun son haftasında 12 Mayıs Cumartesi günü Fenerbahçe'nin, ezeli rakibi Galatasaray ile yapacağı ve şampiyonu belirleyecek maçın biletlerine Fenerbahçeli taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Fenerbahçe Galatasaray maçının biletleri bugün tükenince, yarın yapılması planlanan genel satış iptal edildi.


Terim'in Cezası Ertelendi!

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 3 maçlık cezanın geriye kalan 2 maçlık bölümünü gelecek sezona erteledi. Fatih Terim, Fenerbahçe maçında takımının başında olacak.


Fenerbahçe Galatasaray Muhtemel 11'ler!

Galatasaray'ın yarın Fenerbahçe karşısına, Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Tomas Ujfalusi, Hakan Balta, Engin Baytar, Felipe Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Johan Emander, Milan Baros (Necati Ateş) olası 11'i ile çıkması bekleniyor.

Aykut Kocaman'ın sahaya sürmesi beklenen olası 11 ise şöyle: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Miroslav Stoch, Henri Bienvenu.


Maç Tarihi: 12 Mayıs 2012
Başlama Saati: 19:00
Stad: Şükrü Saraçoğllu
Yer: İstanbul
Canlı Yayın: Lig TV

0 yorum to “Fenerbahçe Galatasaray Maçı İzle (12 Mayıs 2012)”

Yorum Gönder

 

Son Şarkılar Xat Forum Powers Tanıtım Copyright © 2013 | Template design by | Powered by