27 Aralık 2012 Perşembe

Arda Turan ve Sinem Kobal Nişanlandı

,
sinem kobal arda turan nişan

Arda Turan ve Sinem Kobal Nişanlandı


Liglerin ara vermesinin ardından dün İstanbul'a gelen Arda Turan, ailesiyle birlikte geçtiğimiz akşam Sinem Kobal'ın Acıbadem'e oturan ailesine Sinem Kobal'ı istemeye gitti.

Nişanı basın tarafından adım adım izlenen Arda Turan, içeriden hiçbir görüntü alınmasına izin vermedi. "Ailem muhafazakar" diyen ünlü futbolcu basın muhabirlerinden ve kameramanlardan anlayış istedi. Ancak nişanda yer alan birileri içeriden görüntü alarak Arda Turan ve Sinem Kobal nişan fotoğraflarını basına sızdırdı.

Arda Turan ve Sinem Kobal'ın nişanında sadece yakın akrabalar yer alırken, Kumkapı'daki bir restaurantta kutlama yemeği verildi. Sadece akrabaların davet edildiği yemekte mekan kapatılırken, Arda ve Sinem kendileri için hazırlanan büyük pastayı kesti.

Yemek öncesinde davetlilere bir konuşma yapan Arda Turan; "En kötü günümüz böyle olsun" diyerek, Sinem Kobal'ı öptü. Akrabaları mutlu çifti alkışlarken, bir kişinin Sinem Kobal'a "Enişteye sahip çık" demesi cep telefonu ile çekilen görüntülere yansıdı.

Arda Turan ve Sinem Kobal akrabalarla yenilen yemeğin ardından ikinci bir kutlama için arkadaşlarıyla ayrıldı ve sabaha kadar kutlama yaptı.





0 yorum to “Arda Turan ve Sinem Kobal Nişanlandı”

Yorum Gönder

 

Son Şarkılar Xat Forum Powers Tanıtım Copyright © 2013 | Template design by | Powered by