22 Nisan 2012 Pazar

Xat Powers Leri Ve KullanımLarı Xat Bütün Pover Kodları

,
Xat Powers Leri Ve KullanımLarı Xat Bütün Pover Kodları,Xat güç kodları,xat powers kodları,xat pover kodları,xat bütün pover kodları,xat en güncel pover kodları,poverlerle şekilli niçk kodları,xat güç kodları,xat powers kodları


Bu powers İfadelere Efekt Eklemek İçin kullanılır Örn :(halloween) (ghost) (grim) (tomb) (bat) (pkn) (cdn) (mmy) (frk) (wh) 

Bu powers Adminler içindir Kanalda Bulunan Kullanıcıları Aynı Anda susturma Gücüdür Örnek: /h60 mısafırlerı /hm uyelerı /hd modları /ho sadece mainler konusur 

Bu powers İfadelere Sportif Görünüm Vermek İçin Kullanılır. Örnek:(d#y#ball#f) (smirk#bb) (yum#football) (eek#shirt) (wink#plum) (d#soccer)

Bu powers İfadelere Harf yada Rakam Yazmak için Kullanılır. Örnek:(noface#num#numt)(noface#num#numi)(noface#num#numc)(noface#num#numa)(noface#num#numr)(noface#num#nume)(noface#num#numt) 

Bu powers İfadelere Meyva Arkaplan yapmak için Kullanılır. Örnek: (smile#fruit) (d#apple) (yum#pear) (eek#orange) (wink#plum) (hello#lemon) (NOT:Bu powers sadece XatNickleri yoluyla elde edilebilir powers alma listesinden alınamaz.)

Bu powers Sizin Dinlediğiniz Radyo İstasyonunu Sizin Nickinizdeki (radio) ya Tıklayanların Dinlemelerini Saglar.Kullanımı (radio#http://78.159.104.173:80) Simileler (radio#y)(radio#f)(d#radio#r)(cd#radio) 

Bu powers Site Adminleri Kullanır. Kullanıcıları Susturmak için Kullanılır 

Bu powers Smilie e Melek kanatları Dua eden lerr Gibi Efektkler Ekler Kullanımı : (angel#angel#halo#cloud#pray) (NOT:Bu powers sadece Xat Nickleri yoluyla elde edilebilir powers alma listesinden alınamaz.)

Bu powers Resimlerinizi Düzenler. Kullanımı : (smile#dood#b#rockon#left#thumbsup#right), (d#dood), (yawn#dood) 

Bu powers Sarı Smilie İçin Kullanıla Bilir Kullanımı : (cry2#6) (cry2#r#six)(NOT:Bu powers sadece Xat Nickleri yoluyla elde edilebilir powers alma listesinden alınamaz.)

Bu powers Sitede görevliyken misafirlerin ortak maine yazmasını engelleme gücüdür. kullanılışı ban tuşunun altındaki gag tuşuna 1 saatten fazla olmayacak şekilde sayı yazmayla olur

Bu powers ifadelere görünmezlik kazandırma gücüdür.kullanışı (smile#f) <<<<< gibidir (NOT:Bu powers sadece Xat Nickleriyoluyla elde edilebilir powers alma listesinden alınamaz.)

Bu powers ifadelere bayan saç formu verme gücüdür.kullanışı (confused#hairf2#rg) veya (confused#hairf3#800080) gibidir

İfadelere erkek saç şekli verme gücüdür.Kullanışı (confused#hairm2#rg) veya (confused#hairm3#800080) gibidir

Değişik ifade figürlerini yapma gücüdür kullanışı (d#thumbsup#wrist). <<<< gibidir

kullanışı (ücretsizdir) >>>> /t mesajınızı yazın veya >>> /tMessage#smiley. <<< gibi kullanılır

kullanışı (biggrin#d#FF0000) yazılarak kullanılır.(NOT:Bu powers sadece Xat Nickleriyoluyla elde edilebilir powers alma listesinden alınamaz.)

 (sinbin) - mod görevini sınırlayabilmek

Bu powers ile modların görevini en az 1,enfazla 24 saat sınırlayabilmekteyiz.Görevini sınırlamak istediğimiz modun özeline /n1 yazıldıgında ve yollandıgında o modun 1 saatlik yasaklama,üye yapma,yasaklıları acmak gibi görevlerini sınırlamış oluruz.

 (guestself) - Kendi kendini misafir yapabilmek

Bu powers ile bir görewli sitedeki görewine kendi isteğiyle son verebilmektedir.Konuşma sayfasındaki normal yazıyazılan alanda /g yapıldıgında misafir olunur.(NOT:Görewlerden mainlik şifreyle tekrar sağlana bilir ancak bir baskası tarafından görev werilmediği sürece misafir kalınır.)

 (invisible) - Görünmeyen Owner

Bu powersle bulundugun sitede owner/main owner iken istenildiğinde gizlenilebilir.Powers kendi powers listemizde işaretli oldugu sürece aktiftir ve bizi aktifken kimse göremez.İşaret kalktıgında ise görüle bilir.

 (pink) - Pembe icon

Pink misafir,üye ve owner iken kullanılabilir.Ancak owner iken gizlenme işareti ($) kullanılırsa aktif olur.Sadece ikon rengini pembe yapmaya yarar.

 (superkick) - Owner ve mod sutlamak

Bu powers main owner olundugunda admin ve mod,admin olndugunda mod sutlamaya yarar.

 (Boot) -Bi siteden baska bir siteye Yollamak

Bu powers sutlmaya benzer bi çalışma tarzı vardır.Powers alındıktan sonra şutlama şıkkında sebeb gibi 2 kutu olur alttaki kutuya gönderlicek sitenin adı yazılır,üsttekine de sebeb yazılır sebeb yazılmassa adres yazılırsa işlem başarısız olur.

 (show) - xats ve days larını baskalarına gösterebilmek

Bu powers kimin nekadar xats ve days ının oldugunu kanıtlaya bilmesine yarar.Baska bir özelliği yoktur.

 (octogram) - Octogram Şekilli smile

Bu powers smiles ifadelerinin farklı yazıla bilmesine yarar.İfadelerin yazılışlarındaki kodlara yapılan eklemeyle istediğimiz ifadeyi buna benzete biliriz.(smile#o) gibi yazılış farklılıklarıyla ifadeyeyi elde etmemiz mümkündür.

 (clear) - Sarı alanı silinmiş Smile yazabilmek

Bu powers smilelerdeki sarı yerlerin silinip kalan siyah çizgilerin görünürlüğünü sağlayan bir smiledir.(smile#c) gibi yazılarak ifade sağlana bilir.(NOT:Bu powers sadece Ticaret yoluyla elde edilebilir powers alma listesinden alınamaz.)

 (hexagon) - Altıgen sekilli smile

Bu powers altıgen sekilli smile yazabilmeye yarar.(smile#x) seklinde yazılarak ifade sağlana bilir.

 (cycle) - Renk değişebilen smile yazabilmek

Bu powers smile lerin renk değişebilir şekilde yazılmasını sağlar.(smile#y)gibi yazılarak ifade sağlana bilir.

 (nameglow) - Renkli nick

Bu powers le nickmizi renkli yapabiliriz.(glow) nicke eklenirse nick renkli olur.Sadece glow yazıldıgında nick yeşil olur,ancak diğer renkere dönüştürmek bizim elimizdedir.(glow#renkkodu) yazılarak istenilen rente nick yazılabilir.(NOT:tümrenklere çevirebilmek için renk powerslerinin tam olması gereklidir.)

 (square) - Square sekilli smile

Bu powers square sekilli smile yazmaya yarar.(smile#s)gibi yazılarak ifade sağlana bilir.

 (animate) - Hareketli avatar

Bu powers avatar resmini hareketli yapa bimeye yarar.Önce resmin url kodunu çıkarıp masa üstüne kayıt ederiz sonra o masa üstündeki kayıt ettiğimizin upload kodunu alırız ve resim kodunu yapıştırırız.Url çıkartmak için tıklayın 

 (shuffle) - Hareketli karışık resimli avatar koyabilmek

Bu powers animateyle baglantılıdır.Animate olanlar resimlerin animate linklerini bir resim yapabilmelerine yarar.Karışık resim yapablmek için tıklayın

 (heart) - Kalpli ifade

Bu powers smile leri kalp seklinde yazabilmemize yarar.(smile#h) gibi yazılarak ifade sağlanabilir.(NOT:Bu powers sadece Xat NickLeriyoluyla elde edilebilir powers alma listesinden alınamaz.)

 (light) - Beyaz renk powersi

Bu powers renk powersidir.Yani smileleri ve bazı seyleri renklendirmek için kullanılır.(smile#l) olarak yazıldıgında smile beyaz renkli olur.

 (blue) - Mavi renk powersi

Bu powers renk powersidir.Yani smileleri ve bazı seyleri renklendirmek için kullanılır.(smile#b) olarak yazıldıgında smile mavi renkli olur.

 (green) - Yeşil renk powersi

Bu powers renk powersidir.Yani smileleri ve bazı seyleri renklendirmek için kullanılır.(smile#g)olarak yazıldıgında smile yeşil renkli olur.

 (red) - Kırmızı renk powersi

Bu powers renk powersidir.Yani smileleri ve bazı seyleri renklendirmek için kullanılır.(smile#r) olarak yazıldıgında smile kırmızı renkli olur.

 (hat) - İkon üzerine sapka koyabilmek

Bu powersle icon üzerine şapka ve tavsan kulagı gibi efektler yapabiliriz.Sapka nın ikon üzerinde çıkabilmesi için nickimizin yanına (hat#f#renkkodu) (hat#t#renkkodu) (hat#p#renkkodu) bu kodlardan birini koydugumuzda sapka çıkar.(hat#g) yapıldıgıda da icon yanında damla işareti olur damlayı renklendrmek için ise (hat#g#renkodu) yazmamız yeterli olucaktır.İstediğiniz renk kodlarını bulabilmek içinTıklayın.

 (tempmod) - Owner iken süreli mod yapabilmek

Bu powersi sadece owner ve main owner olan kişiler kullanabilirler.Bu powers süreli denemelik mod yapmaya yarar.Süreli mod yapacagımız kişiyle özel sohbet açılıp konuşmayerine /m2 yazarsak o kişi 2 saatlik mod olur./m1.5 yazar isek 1 saat 30 dakika mod olur ve süre bitince kişi üye olur.Bi kişiyi bikerede en fazla 24 saat süreli mod yapabiliriz.

 (nopc) - Özel sohbeti kapatmak

Bu powers bulundugun veya baska bir sitedekilerin özeline gelememesini sağlar.Ancak arkadaş listesi ve bulundugu sitedeki görevliler hariç özel sohbeti kapatılmasına yarar.

 (reghide) - Register gizleyebilmek

Bu powers registeri gizemeye yarar.Userler bu powersle registeri istediklerinde gösterip istediklerinde gizleyebilirler.

 (noaudies) - Ses efektlerini kapatmak

Bu powersle sitedeki ses efektlerini kapatabiliriz.Örnegin hoparlörle çıkarılan (#giddy) gibi gülme ve çıglık seslerini kapatmak gibi.

 (mirror) - İfadeleri sağa sola ters cevirebilmek

Bu powers ifadeleri sağa dönük ise sola,sola dönük ise sağa çevirebilmeye yarar.(eek#m) şeklinde iken ifade saga dogru iken sola dugru döner.(eek#im) yapıldıgında ise invert olan kişilerde tam ters dönerek baş aşagı durur ve sola döner.

 (invert) - İfadeleri baş aşagı ters çevirebilme

Bu powers ifadeleri tam olarak ters çevirebilmeye yarar.(yum#i) seklinde yazıldıgında ifade tam olarak ters döner.

 (nofollow) - Bulundugun siteyi gizleyebilmek

Bu powers ile arkadaş listemizdekilerin bulundugumuz siteyi görmelerini engelleye biliriz.Bazı özel durumlarda yanlız kalmak istediğimizde bulundugumuz siteyi kimsenin görmemesini sağlar.

 (zoom) - Avatar resmini yakından görebilmek

Bu powersle avatar resimlerinin üzerinde mausla duraksandıgında avatar resmi 120 derece yakınlaşır.Zoom powersi bulunan kişilerin resmine olmayanlarda bakarsa bu powers aktif olur ve resim yine yakın laşır.

 (mod8) - Mod iken 8 saat ban atabilmek

Normalde mod8 powersi olmayan bir mod en fazla 6 saat ban atabilir.Ancak mod 8 ile bu süre 8 saate çıkarılabilir.

 (subhide) - Subscriberliği gizleye bilmek

Subscriber olundugunda register yıldızımız sarı olur ancak bunu siyah yapa bilmek subhide ile bizim elimizdedir.Bu powers le days varkende registermiş gibi görünmemize yardımcı olur.Buna registerin BFF yada MARRİED olmasıda dahildir.

0 yorum to “Xat Powers Leri Ve KullanımLarı Xat Bütün Pover Kodları”

Yorum Gönder

 

Son Şarkılar Xat Forum Powers Tanıtım Copyright © 2013 | Template design by | Powered by